İstanbul Ambalaj 2010 kapılarını açıyor

16'ncı Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, İstanbul Ambalaj 2010 Fuarı 16-19 Eylül tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Avrasya bölgesinin en önemli ve büyük sektörel platformu, 16'ncı Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, İstanbul Ambalaj 2010 Fuarı 16-19 Eylül tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılıyor. Fuara 33 ülkeden 994 firma katılacak.

Ambalaj endüstrisinin, üretim gücünün ve teknolojik gelişiminin yanı sıra tasarım becerilerinin de sergilendiği İstanbul Ambalaj 2010 Fuarı, Avrasya bölgesinin en önemli sektörel platformları arasında yer alıyor. İç ve dış pazarda rekabet içinde olan ambalaj üreticilerinin her geçen gün ilgisini daha fazla yoğunlaştırdığı fuar, “Avrasya'nın Ambalaj Ürünleri Toplu Pazarlama Merkezi” özelliği taşıyor. 16-19 Eylül tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan İstanbul Ambalaj 2010 Fuarı, ziyaretçi ve katılımcılarına; yeni pazar arayışlarının ve küresel rekabetin kritik önem kazandığı bu dönemde, yurtiçinde sektörün gücünü ve dinamizmini arttırmasına, yurtdışında da yeni ve nitelikli müşteriler kazanma fırsatı sunuyor.

Katılımcı ve ziyaretçi sayısı her yıl katlanarak artan İstanbul Ambalaj 2010 Fuarı bu yıl, 60 bin metrekare alanda 33 ülkeden 994 firma ve firma temsilcisinin katılımı ile gerçekleşecek. İstanbul Ambalaj 2010 Fuarı'na, TÜYAP Fuarcılık Grubu'nun Bulgaristan, Gürcistan, İran, Makedonya, Rusya ve Suriye Yurtdışı Ofislerinin ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nın 58 ülkede yaptığı çalışmaların yanı sıra, hedef ziyaretçi ülkelerin ticaret odaları aracılığıyla organize edilen profesyonel alım heyetleri ile birlikte toplam 64 ülkeden 40 bin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir