İstanbul Ambalaj Fuarı 16-19 Eylül'de yapılacak

16. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı'nda 40 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  İstanbul Ambalaj 2010 16. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı, 16-19 Eylül 2010 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, ambalaj endüstrisinin üretim gücünün ve teknolojik gelişiminin yanı sıra tasarım becerilerinin de sergileneceği İstanbul Ambalaj 2010 Fuarı'nın, Avrasya bölgesinin en önemli sektörel platformları arasında yer aldığı belirtildi.

İlaç ambalajlarının ambalaj endüstrisinin en önemli pazarlarından biri olduğu vurgulanan açıklamada, ambalaj üretiminin en özelleşmiş ve niş uygulamalarının ilaç ambalajlarında gerçekleştirildiği kaydedildi.

Açıklamada, Tıbbi Ürünler ve Ambalaj Etiketleme Yönetmeliği kapsamında zorunlu olan karekod uygulamasının ilaç ambalajlarının önemini artırdığına işaret edilerek, fuarda ilaçların korunmasını ve kopyalanmasının engellenmesini sağlayacak ambalajların üretilmesi için teknik ve tasarım konusundaki yeni gelişmelerin ilaç üreticileri ile paylaşılacağı ifade edildi.

İstanbul Ambalaj 2010 16. Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı'nın 60 bin metrekare alanda 10 salonda 40'ın üzerinde ülkeden 1300'ün üzerinde şirket ve şirket temsilcisinin katılımı ile gerçekleşeceği dile getirilen açıklamada, fuarda 40 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlamasının hedeflendiği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir