İstanbul bulutlu, Ankara sağanak yağışlı

İstanbul ve İzmir parçalı az bulutlu, Ankara sağanak yağışlı bir gün geçirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA  - Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi (Ankara, Çankırı, Yozgat, Sivas), Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Doğu Anadolu'nun kuzeyi (Erzincan, Erzurum, Ardahan, Kars, Ağrı, Iğdır), Akdeniz'in iç kesimleri ile Sinop, Konya, Aksaray ve Karaman çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığı ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak.

Marmara

Marmara bölgesi parçalı ve az bulutlu geçecek. Bursa parçalı bulutlu 28, Çanakkale parçalı ve az bulutlu 28, Edirne az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı bulutlu 30, İstanbul parçalı ve az bulutlu 25 derece olacak.

Ege

Ege bölgesinin kıyı kesimi az bulutlu, iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinde İç Ege, Akşam saatlerinde Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Afyonkarahisar parçalı bulutlu, öğle saatlerinden itibaren kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 25, Aydın az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde doğu ilçeleri parçalı bulutlu 33, İzmir az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde doğu ilçeleri parçalı bulutlu 30, Kütahya parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 26 derece olacak.

Akdeniz

Akdeniz bölgesinin kıyı kesimi az bulutlu, iç kesimleri parçalı bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri, akşam saatlerinde Göller Yöresi sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Adana parçalı bulutlu, öğle saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 29, Antalya az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 28, İskenderin az bulutlu 28, Mersin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde iç kesimleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 28 derece sıcaklığında olacak.

İç Anadolu

İç Anadolu bölgesinde parçalı bulutlu, Ankara, Çankırı, Yozgat, Sivas, Konya, Karaman, Aksaray ve Eskişehir çevreleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava görülecek. Ankara parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 26, Eskişehir parçalı bulutlu, gece saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı 23, Konya parçalı bulutlu, öğle ve gece saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 26, Sivas parçalı bulutlu, öğle saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 23 derece olacak.

Batı Karadeniz

Batı Karadeniz bölgesi parçalı ve çok bulutlu, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevreleri sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Bolu parçalı ve çok bulutlu, öğle ve gece saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 22, Karabük parçalı ve çok bulutlu, öğle ve gece saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 28, Sinop parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı 21, Zonguldak parçalı bulutlu 22 derece olacak.

Orta ve Doğu Karadeniz

Orta ve Doğu Karadeniz bölgesi ise parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Çorum parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 22, Samsun parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 22, Tokat parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 27, Trabzon parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 22 derece olacak.

Doğu Anadolu

Doğu Anadolu hava parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğusu aralıklı, Erzincan çevreleri öğle saatlerinde sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı bir gün yaşanacak. Erzurum parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 20, Iğdır parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı 26, Malatya parçalı ve az bulutlu 28, Van parçalı bulutlu 22 derece olacak.

Güneydoğu Anadolu

Güneydoğu Anadolu bölgesi ise az bulutlu ve açık geçecek. Batman az bulutlu ve açık 30, Diyarbakır az bulutlu ve açık 32, Gaziantep az bulutlu 31, Şanlıurfa az bulutlu ve açık 35 derece olacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir