İstanbul'da su kesintisi yaşanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ümraniye, Sultangazi ve Silivri'nin bazı bölgelerine 27 Ağustos'ta su verilemeyecek.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşleri kapsamında, Altınşehir Mahallesi Alemdağ Caddesi Mevkisi'nde deplasesi sona eren hattın bağlantı çalışması yapılacak.

Bu nedenle 27 Ağustos Salı günü 10.00 ile 28 Ağustos Çarşamba günü 12.00 saatleri arasında 26 saat süreyle Ümraniye'de Parseller, Adem Yavuz, Huzur, Cemil Meriç, Ihlamurkuyu, Altınşehir ve Yukarı Dudullu mahallelerinin tamamı su alamayacak.

Avrupa Bölgesi'nde 22. Kısım Müteferrik İçmesuyu İnşaatı kapsamında gerçekleştirilecek bağlantı çalışmaları nedeniyle 27 Ağustos Salı günü 10.00 ile 24.00 saatleri arasında 14 saat süreyle Sultangazi'de Malkoçoğlu, İsmetpaşa, Cebeci, Habipler, Yayla ve Pirinçci mahalleleri ile Fenertepe Askeri Bölgesi'ne su verilemeyecek.

Silivri-Kınalı isale hattında gerçekleştirilecek branşman bağlantı çalışmaları nedeniyle 27 Ağustos 2013 Salı 09.00 ile 21.00 saatleri arasında 12 saat süreyle Silivri'de Mimarsinan ve Semizkumlar mahallelerinde kesinti uygulanacak.