İstanbul'da bazı yollar yılbaşında trafiğe kapalı olacak

İstanbul'da Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'deki bazı yollar 31 Aralık'ta trafiğe kapatılacak. Ayrıca; Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy ve Kadıköy'e 31 Aralık saat 08.00'den 1 Ocak saat 08.00'e kadar kamyon, TIR gibi ağır tonajlı araçların girişi yasaklandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 31 Aralık'ta Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi ve bu caddeye çıkan yollar 15.00'den, Taksim Meydanı'na çıkan cadde ve sokaklar ile diğer yollar 19.00'dan, Beşiktaş'taki yollar saat 15.00'den, Şişli'deki yollar saat 16.00'dan ve Kadıköy'deki yollar saat 17.00'den itibaren yılbaşı önlemlerinin sona ermesine kadar trafiğe kapalı olacak.

Ayrıca, herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy ve Kadıköy'e 31 Aralık saat 08.00'den 1 Ocak saat 08.00'e kadar kamyon, TIR, beton mikseri ve benzeri ağır tonajlı araçların girişi yasaklanacak.

Öte yandan yılbaşı tedbirleri kapsamında, 31 Aralık ve 1 Ocak tarihleri arasında 17 bini Taksim çevresinde olmak üzere İstanbul genelinde 39 bin polis ve bekçi görev yapacak.

Simitçi, piyangocu, temizlik görevlisi gibi kılıklardaki güven timleri, meydana gelebilecek olumsuzluklara anında müdahale edecek. Bu yıl ilk kez yılbaşı gecesi atlı polisler de görev yapacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir