İşTcell ile LOGO işbirliği yaptı

LOGO kullanıcıları ürün panelindeki İşTcell ikonuna tıklayıp başvuru formunu doldurarak, İşTcell çözümlerinden yararlanabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İşTcell ve yazılım şirketi LOGO, kurumsal müşterilere yönelik işbirliğine gitti.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İşTcell-LOGO işbirliği çerçevesinde ilk etapta İşTcell'in Online Turkcell Fatura Aktarım, Mobil İmza, SMS ile Onay, Mobil Bilgi/Anket, Mobil Eğitim, Ekip Mobil, Toplu Mesajlaşma çözümleri, LOGO'nun Eylül ayında pazara sunduğu Go Plus, Tiger Plus ve Tiger Enterprise ürünlerine entegre edildi.

LOGO kullanıcıları ürün panelindeki İşTcell ikonuna tıklayıp başvuru formunu doldurarak, İşTcell çözümlerinden yararlanabilecek.

Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, 170 bin firmada 1 milyon 200 bin kişi tarafından kullanılan LOGO uygulama yazılımlarının ticari hayata sunduğu katkıları İşTcell çözümleriyle zenginleştireceklerini kaydetti.

Sayın, "İşTcell olarak her zaman kurumsal müşterilerimize maksimum fayda sağlayacak olanakları yaratmaya gayret gösteriyoruz. Bu iş ortaklığı sayesinde LOGO kullanıcıları, İşTcell'in hayatı kolaylaştıran çözümlerinden zahmetsizce faydalanabilme imkânı bulacak ve hem zamandan hem de harcamalardan tasarruf edecek" dedi.

LOGO Yazılım İcra Kurulu Başkanı Ali Güven de, LOGO olarak 26 yılı aşkın süredir şirketlerin verimliliklerini artıran hizmet ve çözümler sunduklarını ve stratejik işbirlikleri yaptıklarını belirtti.

İşletmelerin, tüm işlerini çözecek kullanımı kolay, tam entegre çözümlere ihtiyaç duyduğunu ve bu çözümleri tercih ettiğini ifade eden Güven, "Turkcell ile var olan işbirliğimizi bir adım daha öteye taşıyarak, gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile kullanıcılarımıza büyük bir fayda daha sağlıyoruz. Bu işbirliği ile bir nevi LOGO ürünleri içerisinde Turkcell çözüm merkezi açılmış oldu" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir