İşTcell'den şirketlere yüzde 15 tasarruf imkanı

Kurumsal müşterilerine bugüne kadar 61 milyon TL fayda sağlayan İşTcell, yeni kurumsal tarifelerini duyurdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - İşTcell, Türkiye'nin önde gelen 16 firmasına ait 22 markada yüzde 50'lere varan indirim ve ortalama yüzde 15 tasarruf sağlayan İşteKazan Programı'nın detaylarını ve yeni kurumsal tarife yapısını kamuoyu ile paylaştı.
Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, İşTcell'de geçen sene 2 bin 500 projeye imza attıklarını, 300 binin üzerinde şirketle yüz yüze temas ederek çalıştıklarını ve 1 milyona yakın şirketin bayiler aracılığıyla dolaylı olarak İşTcell ürünlerinden yararlandığını belirterek, "İşTcell ile bugüne kadar 61 milyon liralık fayda sağlamışız" dedi.
Sayın, 2009 yılı içerisinde İşTcell'in toplu mesajlaşma çözümlerinden yararlanan 30 bin KOBİ'nin, şirket başına ortalama 12 bin kısa mesaj gönderimi gerçekleştirdiğini bildirdi.
16 firmaya ait 22 markada yüzde 50'lere varan indirim
İşteKazan programına değinen Sayın, "Bu program kapsamında 16 firmaya ait 22 markada yüzde 50'lere varan indirim sağlayacağız. İmalat sektöründe orta ölçekli bir işletmenin akaryakıt, ofis ve gıda, temizlik malzemeleri, bilgisayar, kargo gibi kalemlerde elde edeceği tasarruf yüzde 15'leri buluyor. Diğer bir deyişle, ayda 12-13 bin liralık bir indirim söz konusu" diye konuştu.
Sayın'ın toplantıda verdiği bilgilere göre, İşTcell'li firmalara indirimli satın alma imkanı sunacak markalar arasında Aviva Sigorta, Conrad, Danone Hayat Su, Digiturk, Garanti, Google, G4S, Hilton, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Logo Yazılım, Macrocenter, Microsoft, Migros, Migros Sanal Market, Petrol Ofisi, Superonline, Tansaş, Teknosa, Ulusoy ve Yurtiçi Kargo bulunuyor.
Şirketlere yönelik 6 yeni tarife
Emre Sayın, İşTcell abonesi şirketlere yönelik 6 yeni tarifeye hakkında ise şu bilgileri verdi:
Star Plus paketi ile 119 lira ödeyen İşTcell'iler şirket içi 5 bin dakika, Turkcell'lilerle 5 bin dakika, her yöne bin dakika konuşabiliyor ve 4 gigabaytlık internet paketi ve bin kısa mesaj kullanabiliyor. Star pakette ise 79 lira karşılığında 5 bin dakika şirket içi, 5 bin dakika Turkcell'lilerle, bin dakika da her yöne konuşma imkanı sunuluyor. 60 liralık Avantaj paketinde şirket içi bin dakika, Turkcell'lilerle bin dakika, her yöne 100 dakika konuşmak mümkün oluyor.
Eko paket, 39 lira karşılığında şirket içi 500 dakika, sabit hatlarla 500 dakika ve GSM hatlarıyla 300 dakika; Ofis paketi 19 lira karşılığında şirket içi 3 bin dakika, sabit hatlarla bin dakika ve her yöne dakikası 22,5 kuruş; Şirketiçi 3000 paketi ise 14 lira karşılığında şirket içi 3 bin dakika, Turkcell'lilerle dakikası 25,5 kuruş, sabit hatlarla 49, diğer operatörlerle 64 kuruştan arama imkanı sunuyor.
Mobil internet konusunda da şirketlere özel olarak 6 ay indirimli Vınn internet paketleri sunan İşTcell, 15 gigabayt "adil kullanım" sınırına sahip limitsiz paketini ilk 6 ayda 89 lira, sonraki aylarda ise 99 lira karşılığında hizmete sunuyor.
Bu konularda ilginizi çekebilir