İTO, CeBIT 2011'in milli organizasyonunu yapacak

İTO, Türkiye'nin "Partner Ülke" olacağı CeBIT 2011 Fuarı'nın milli organizasyonunu gerçekleştirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Ticaret Odası (İTO) 1-5 Mart 2011 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenecek ve Türkiye'nin "Partner Ülke" olacağı CeBIT 2011 Fuarı'nın milli organizasyonunu gerçekleştirecek.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, İTO'nun, Hannover Sanayi Fuarı, Anuga Gıda Fuarı ve Frankfurt Kitap Fuarı'nın ardından dünyanın en önemli teknoloji fuarı CeBIT'te Türkiye'ye partner ülke ayrıcalığını yaşatacağı belirtildi.

İTO ile CeBIT organizatörü Deusche Messe arasındaki CeBIT 2011 Türkiye Partner Ülke Katılımı İşbirliği Protokolü'nün 7 Ekim 2010 Perşembe günü İTO Fuaye Salonunda imzalanacağı, imza törenine İTO Başkanı Murat Yalçıntaş ile Aşağı Saksonya Eyaleti Ekonomi, Çalışma ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Dr. Oliver Liersch'in de katılacağı kaydedildi.

Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleştirilecek fuarda şirketlerarası tüm ilişkilerin İstanbul Ticaret Odası ve Deutsche Messe aracılığıyla yürütüleceği ifade edildi.

Açıklamada, resmi açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başbakanı Angela Merkel'in yapması beklenen CeBIT 2011'de Türk katılımcılara özel bir yer verileceği, Türk firmalarının tüm yeni teknolojilerini 1-5 Mart 2011 tarihleri arasında özel bir sunum ile görücüye çıkaracağı belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir