İTS, bayi eğitimleri ile takdir topladı

İTS Genel Müdürü Önder, "Bayilerimize yönelik eğitim ve destek paketlerimiz, diğer ülkelere de örnek olarak gösterildi" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Alcatel- Lucent'in Türkiye-Azerbaycan distribütörü olan İTS, bayilerine verdiği eğitimle takdirleri topladı. İTS, Barselona’daki Alcatel-Lucent ülkeler toplantısında katılımcı diğer ülkelere örnek gösterildi.

Şirketten yapılan açıklamada; Türkiye ve Azerbaycan’da 106 bayisi bulunan İTS İletişim Teknolojileri’nin, geçtiğimiz yıl bayilerindeki 400’e yakın teknisyene verdiği ‘hizmet içi teknik eğitim seminerleri’ ile dünyaya örnek olduğu belirtildi.

Alcatel-Lucent firmasının, 4 ile 6 Nisan tarihleri arasında, İspanya Barselona’da ‘Alcatel-Lucent Dynamic Tour 2011’ toplantısı düzenlendiği kaydedilen açıklamada, video-konferans sistemleri, bütünleşik haberleşme vs gibi alanlarda son teknolojik ürünlerinin anlatıldığı toplantıya, aralarında Türkiye, Almanya, İspanya, Portekiz, Hollanda, Yunanistan, Kazakistan’ın bulunduğu ülkelerin katıldığı bilgisi verildi.

İTS, Barselona’da başarısını anlattı 

Barselona’daki toplantının ardından kısa bir değerlendirme yapan İTS İletişim Teknolojileri Genel Müdürü Emre Önder, “Başarımızın sırlarından biri, bayilerimiz ve iş ortaklarımıza sürekli ‘hizmet içi eğitimler’ düzenlememizdir. Bünyemizdeki, 106 bayimizde 400’e yakın teknisyenimize eğitim verildi. Eğitimlerin ardından, müşteri şikayetleri neredeyse sıfırlandı. İTS olarak bayilerimize yönelik hayata geçirdiğimiz eğitim ve destek paketlerimiz, diğer ülkelere de örnek olarak gösterildi ve büyük takdir topladı” diye konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir