Iveco, 7 tonluk Daily versiyonlarını tanıttı

Iveco Türkiye Genel Müdürü Manera, Daily 7 tonda değişik şasi, panelvan ve kabin olmak üzere 3 versiyon bulunduğunu bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ticari araç üreticisi Iveco Türkiye Genel Müdürü Maurizio Manera, Daily modellerinin 7 tonluk versiyonunu Avrupa ile aynı anda Türkiye'de de piyasaya sunduklarını söyledi.

Cemile Sultan Korusu'nda araç tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Manera, Iveco olarak Türkiye'de de Avrupa'da sunulan ürünlerin bire bir aynısını eş zamanlı olarak sunduklarını belirtti.

"Yeni Daily 7 tonu, Avrupa ile aynı anda piyasaya sunuyoruz" diyen Manera, Avrupa'da üretildiği günden bu yana 2 milyondan fazla satılan araç için Türkiye'de de 66 bin adet sipariş alındığını ve satışlara da başladıklarını kaydetti.

Araca göre iş değil, işe göre araç ürettiklerini dile getiren Manera, Daily 7 tonda değişik şasi, panelvan ve kabin olmak üzere 3 versiyon bulunduğunu bildirdi.

Daily 7 ton panelvan modelinin piyasada var olan en büyük van modeli olduğunu anlatan Manera, araçlarının yakıt tüketimlerinin de düşük olduğunu ifade etti.

Verilen bilgiye göre, Daily 7 ton şasi versiyonlarında 3,5 metreden 6,3 metreye kadar değişik kasa uzunlukları bulunuyor. Çift kabinlerde şoförle beraber 7 kişi taşınabilirken ayrıca araç 5 metre kasa uzunluğuna da ulaşabiliyor. Van versiyonu ise 17,2 metreküp hacme sahip.

Konforlu bir tasarıma da sahip olan araçlar düşük devirde bile yüksek güç veren motorlarıyla hem ekonomik, hem de kullanımı kolay bir özelliği de bünyesinde barındırıyor.

Her türlü yol şartlarında güvenli sürüş sağlayan araçlarda, ABS, ESP, ASR, HBA, LAC ve TCS sistemleri bulunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir