Kamu personeli alınacak

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 46 uzman personel, Ufuk ve Niğde üniversiteleriyse 8 akademik personel alımı yapacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA- Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, 46 uzman personel alacak.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun gazetelerde yer alan ilanına göre, kurum, merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere 7, il koordinatörlüklerinde çalıştırılmak üzere 39 uzman alacak.

Merkez teşkilatında çalışmak için başvuracak adayların, Ziraat Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Sosyoloji veya Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Hukuk fakülteleriyle bunlara denkliği onaylanmış yerli ve yabancı yüksek okullardan birini bitirme şartı aranacak.

Kurum Afyonkarahisar, Erzurum, Hatay, Konya, Samsun, Sivas, Kars, Tokat, Yozgat, Kahramanmaraş, Şanlıurfa il koordinatörlüklerinde görevlendirilmek üzere de açıktan atama şeklinde İktisat, İşletme, Maliye, Ekonometri veya Ekonomi, Ziraat Mühendisliği, Veterinerlik, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı, Çevre Mühendisliği, Orman Mühendisliği, Mimarlık veya Şehir ve Bölge Planlama ile Su Ürünleri Mühendisliği fakültelerinden veya bunlar denkliği Yükseköğretim Kurumunca kabul edilen yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarından mezun olan 39 personel alacak.

Başvurular, 7-9 Haziran tarihleri arasında, uzmanlık sınavı da 27 Haziran 2010 tarihinde yapılacak.

Gümrük Müsteşarlığı

Gümrük Müsteşarlığı da Muharebe ve Elektronik Dairesi Başkanlığında boş bulunan 7 kişilik programcı pozisyonda görevlendirilmek üzere, sözleşmeli personel alacak.

Başvurular 31 Mayıs 2010 tarihine kadar Muharebe ve Elektronik Dairesi Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile yapılacak.

Ufuk ve Niğde Üniversiteleri

Ufuk ve Niğde üniversiteleri akademik personel alımı yapacak.

Resmi gazetedeki ilana göre, Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü için 1 doçent, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü için 1, Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü için 1, İstatistik Bölümü için de 1 yardımcı doçent alacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir