Karabük ve Bolu'da kaza: 7 ölü, 26 yaralı

Eskipazar'da bir minibüsün yaklaşık 200 metrelik şarampole devrilmesi sonucu 7 kişi öldü. Bolu'da ise yolcu otobüsünün TIR ile çarpışması sonucu 2'si ağır 23 kişi yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ESKİPAZAR- Karabük'ün Eskipazar ilçesinde bir minibüsün yaklaşık 200 metrelik şarampole devrilmesi sonucu 7 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Bolu'da ise yolcu otobüsü TIR ile çarpıştı. Kazada 2'si ağır 23 kişi yaralandı. 
Tokat'tan İstanbul istikametine giden Necmettin Karaismailoğlu (27) yönetimindeki 34 ZG 9286 plakalı minibüs, İsmetpaşa mevkisinde yaklaşık 200 metrelik şarampole devrildi.
Kazada, minibüste bulunan Ramazan Bulut (26), Serdar Aslan (25), Ömer Güler (45), Cengiz Genç (25), Nuri (34) ve Mustafa (31)  Özbek olay yerinde öldü.
Yaralanan sürücü Karismailoğlu, Yakup Yılmaz (39), Nail Kaya (35)  Ali Karatepe (36) Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldı. Karatepe, buradaki müdahalelere karşın yaşamını yitirdi.
Ölen ve yaralananların bir tur şirketinin çalışanları olduğu, Tokat'a düzenledikleri gezi sonrasında İstanbul'a dönerken kaza geçirdikleri öğrenildi.
Kaza yerinde hayatını kaybeden Ramazan Bulut (26), Serdar Aslan (25), Ömer Güler (45), Cengiz Genç (25), Nuri (34) ve Mustafa (31) Özbek'in cesetleri ise henüz şarampolden çıkarılmadı.
Yaralanan sürücü Karaismailoğlu ile Yakup Yılmaz (39) ve Nail Kaya'nın (35) da durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Güvenlik güçleri, güvenlik gerekçesiyle basın mensuplarının bölgeye gitmelerine izin vermiyor.
Otobüs ile TIR çarpıştı
Bolu'da yolcu otobüsünün TIR ile çarpışması sonucu 2'si ağır 23 kişi yaralandı.
İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan İbrahim Demiray idaresindeki 50 DK 378 plakalı yolcu otobüsü, Köroğlu Park alanında Yavuz Çiçek yönetimindeki 76 AN 996 plakalı TIR ile çarpıştı.
Kazada, 2'si ağır toplam 23 kişi yaralandı. Çarpışma esnasında otobüste sıkışan yaralılar, Bolu Belediyesi İtfaiyesi Kaza Kırım Ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. 
Yaralılar, Köroğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yolda ulaşım bir süre kontrollü sağlandı. 
Bu konularda ilginizi çekebilir