Karaköy Güllüoğlu'ndan 'online baklava'

Karaköy Güllüoğlu Baklavaları, Türkiye'nin her yanına online satışla hizmet verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Karaköy Güllüoğlu Baklavaları, www.karakoygulluoglu.com ve www.baklavasiparisi.com siteleri üzerinden Türkiye'nin her yanına online satışa başladı.

Karaköy Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü, yazılı açıklamasında, site ile Türkiye genelinde kargo, İstanbul içinde ise kurye servisi ile hizmet vereceklerini bildirdi.

Uzun süredir üzerinde çalıştıkları projeyle müşterilerine daha iyi hizmet ulaştıracaklarını kaydeden Güllü, açıklamasında şunları kaydetti:

"Müşterilerimizin neden Karaköy'den başka yerde şube açmadığımız sitemi artık son bulacak. Teknoloji ilerledikçe tüketicilerin de alışkanlıkları farklılık arz ediyor. Şimdilerde herkes ihtiyacı olan ürünlere hemen ulaşmak ve kalitesine inandığı ürünleri internet üzerinden satın almak istiyor. Biz de mağazamıza gelemeyen 60 yılı aşan sadık müşterilerimizin ısrarları üzerine, ürünlerini adreslerine teslim ediyoruz.

İnternetten başlatmış olduğumuz online sipariş www.karakoygulluoglu.com, www.baklavasiparisi.com sitelerimizle Türkiye genelinde kargo ile İstanbul içinde ise kurye servisi ile hizmet veriyoruz.  Edirne'den Kars'a kadar Türkiye'nin hemen her yerinden siparişlerin gelmesi, ürünlerimize olan talebin göstergesi olarak bizleri çok mutlu ediyor. E-ticareti kullanan, 60 yılı aşkın bir süredir lezzetimize ve kalitemize güvenerek, uzak semtlerden, illerden Karaköy'e gelen müdavimlerimize de farklı lezzetler tattırmak ve kolay ulaştırmak istiyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir