Karayollarında durum

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, aşırı yağış alan yerlerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması gerekiyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Trabzon-Maçka yolunun 41-42. kilometreleri arasındaki heyelan ve şev temizleme çalışmaları nedeniyle yol, saat 07.00'den itibaren kapatılarak, iki saat aralıklarla ulaşıma açıldığı için otomobil, midibüs, kamyonet, otobüs sürücüleri yolun kapalı olduğu saatlerde Maçka-Çatak-Hamsiköy il yolunu kullanabilecek, uzun şaseli araçlar ise iki saat bekletilecek.
Kumluca-Kemer-Antalya yolunun 47-48. kilometreleri arasındaki (Ağva Köprüsü Kumluca tarafı çıkışı) patlatmalı yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 15.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılıyor.
Muğla-Kale yolunun 25-33. kilometreleri arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle yol, 10-15 dakikalık aralıklarla araç trafiğine kapatılarak, ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.