Kendisine oy veren 10 kişiyi arıyor

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimi'nde Merkez Parti'den Denizli 1. sıra milletvekili adayı olan, ancak seçilemeyen Osman Buldan, kendisine oy veren seçmene hediye verecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Buldanlı olan ve Ankara'da avukatlık yapan Osman Buldan, 7 Haziran Genel Seçimi'nde Denizli'den Merkez Parti 1. sıra milletvekili adayı oldu. Seçimde memleketi Buldan'dan kendisine 10 oy çıkan Osman Buldan, farklı mahallelerden ve kimler tarafından oy aldığını öğrenmek için kampanya başlattı.

Buldan, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim öncesinde gerek Denizli gerekse de hemşehrisi olduğu ve soyadını taşıdığı Buldan'da vatandaşlarla buluşarak seçim çalışmaları yürüttüğünü ifade etti.

Seçim akşamı sonuçların gelmesinin ardından, ilçesinin farklı mahallelerinden partisine toplamda 10 oy çıktığını öğrendiğini anlatan Buldan, şunları söyledi:

"Bu sonucun ardından Buldan'da partime oy veren 10 kişiyi bulmak için kolları sıvadım. 10 kişinin tamamını bularak bana ve partime olan güvenlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ayrıca bu 10 kişiye teşekkür için çeşitli hediyelerin yanı sıra kura ile belirlenecek 3 kişiyi Ankara’da ağırlayarak ve genel başkanımızla tanıştırarak, Anıtkabir ziyareti gerçekleştirmeyi planlıyorum."       

Bu konularda ilginizi çekebilir