Kienbaum, Türkiye ofisini kurdu

Alman danışmanlık firması Kienbaum Türkiye ofisini kurdu. İstanbul'daki yeni ofisi Leyla Spencer yönetecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Almanya merkezli Kienbaum grubu Avrupa 'daki yapılanmasını İstanbul ofisini kurarak güçlendiriyor.  Leyla Spencer, Kienbaum Türkiye yöneticisi olarak, guruba çok yönlü deneyimleri, Insan Kaynakları süreçlerindeki Türk Alman, uluslararası şirket ve pazarlar tecrübesi ile katıldı.  Leyla Spencer, Kienbaum'a katılmadan önce   SpenglerFox firmasında  en son Global Operasyon Direktörü ve Türkiye Ülke Müdürü olarak  görev alıyordu.
 
Kienbaum Consultants International Yönetim Kurulu Başkanı Jochen Kienbaum, yeni ofis ile ilgili  "Leyla Spencer Türkiye operasyonlarımızın yönetimi için doğru kişidir. Türkçe ve İngilizce anadilidir ve ayrıca çok iyi seviyede Almanca konuşmaktadır. Ayrıca Leyla Spencer Türkiye  iş gücü pazarı ile ilgili  derin bilgi ve deneyim sahibidir;  bizim uzun yıllardır geliştirdiğimiz, Kienbaum tecrübelerimiz ile Turkiye pazarında  pek çok  firmaya hizmet sunabileceğiz. Bu güçlü  birliktelik  ile  pazardaki  Alman ve çok uluslu firmaların çözüm ortağı olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. 
 
SpenglerFox'ta çalıştığı 9 yılda sorumluluk alanlarını daima genişleten Leyla Spencer, Türkiye operasyonlarının yanı sıra 2009'dan bu yana şirketin global  operasyonlarını ve  İnsan Kaynakları danışmanlık birimini  yönetiyordu. 
 
leyla-spencer-2011-a.jpg