Kılıçdaroğlu'ndan siyah profil fotoğrafı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, terör saldırıları nedeniyle sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğraflarını siyah zeminle değiştirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör saldırıları nedeniyle sosyal medya hesaplarındaki profil fotoğraflarını değiştirerek siyah yaptı. 

Adıyaman ve Suruç'taki terör saldırılarının ardından, Twitter ve Facebook hesaplarından "kınama" ve "başsağlığı" mesajları paylaşan Kılıçdaroğlu, profil fotoğraflarını da değiştirdi. 

Olayların hemen ardından Kılıçdaroğlu'nun, iki hesabında da kendisine ait fotoğrafları kaldırarak, siyah zemin kullanması dikkati çekti. 

Kemal Kılıçdaroğlu, Suruç'taki terör saldırısı sonrası, "Gencecik evlatlarımızı kaybetmenin acısı tarifsiz...Terörü ve onu besleyenleri lanetliyorum" paylaşımını, Adıyaman'daki saldırı sonrasında da "Ülkece çok hassas bir süreçten geçiyor, acı üstüne acı yaşıyoruz. Şanlıurfa'da şehit edilen iki polisimize Allah'tan rahmet diliyorum. Her zamankinden çok sağduyulu ve birlik içinde olmalıyız. Unutmayalım ki ayrışırsak, birbirimize düşman olursak kan dökenlere güç katarız" değerlendirmesinde bulunmuştu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir