Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye Pensilvanya yanıtı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'adalet yürüyüşü'nü eleştiren ve "Soluğunuz yeterse Pensilvanya'ya kadar gidin!" diyen MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye, "Ne Pensilvanya'ya gittim, ne konuştum. Gülen rahatsızlandığında gazetelerde ilanlar var. Orada sadece benim adım yok" şeklinde yanıt verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'adalet yürüyüşü'nün 8. gününde yürüyüşüne başlamadan önce basın açıklaması yaptı.

Bahçeli'nin "Soluğunuz yeterse Pensilvanya'ya kadar gidin, geri gelmeyin" şeklindeki sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Ne Pensilvanya'ya gittim, ne konuştum, ne Pensilvanya bana teşekkür etti. Fetullah Gülen rahatsız olduğu zaman gazetelerde ilanlar var. Orada genel başkan olarak sadece benim adım yok." dedi.

"Bahçeli istediğini söylesin, adalet istiyorum, adalet istiyorsa kendisi de gelsin yürüsün" diyen Kılıçdaroğlu, "Ben bu ülkede adalet istiyorum, adalet istiyorum. Adaletin olduğu yerde devlet düzelir. Adaletin olmadığı yerde insanın bir önemi yoktur. Bunu savunuyorsa sayın Bahçeli buyursun gelsin, bu ülkede adaletsizlik olsun diyorsa demeç vermeye devam etsin." şeklinde konuştu.

Dün, Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli, "Yürüyorlar, yazıyorlar, yüksek perdeden atıp tutuyorlar; neymiş adalet yokmuş! Soluğunuz yeterse Pensilvanya'ya kadar gidin, geri gelmeyin!" ifadelerini kullanmıştı.