Kimse bizi tuzağa çekmesin

Erdoğan, "Kimse, Silahlı Kuvvetler ile Hükümetimiz arasında, gerginlik yaratmanın gayreti içerisine girmesin" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DENİZLİ - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Kimse bizi tuzağa çekmesin. Kimse bizi Ordu ile, Silahlı Kuvvetler ile Hükümetimiz arasında, kendilerine göre, bir gerginlik yaratmanın gayreti içerisine girmesin" dedi.

Erdoğan, partisinin 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı'nda düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmada "Biz, Anayasamızda kurumlarımızla ilgili yapılan tanım neyse, belirlenen neyse bu tanımın gereğini bugüne kadar yerine getirdik, bundan sonra da bunları yerine getirmeye devam edeceğiz. Bizler birilerinin talimatına göre değil, milletimizin sesine uyarak adımlarımızı atıyoruz" şeklinde konuştu.

12 Eylül'ün acısını en derin, en ağır şekilde yaşamış olan herkesin, 12 Eylül Anayasası'ndaki bu değişikliğe 'evet' diyeceğine inandığını belirten Erdoğan, 27 Mayısları, 12 Martları, 12 Eylülleri, 28 Şubatları gören, bilen, okuyan, yaşayan herkesin, gür bir sesle demokrasiye sahip çıkacağına, milli iradeyi zaafa uğratan bu tür müdahalelerin yaşanmaması için 'evet' diyeceğine yürekten inandığını vurguladı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir