Kipa ile Kızılay, ortak Ramazan paketi hazırlayacak

Kipa müşterilerinin, 9.90-59.90 TL arasında satın alabilecekleri 5 farklı paket, Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Kipa ve Türk Kızılayı'nın ortaklaşa düzenlediği "Kipa-Türk Kızılayı Ramazan Dayanışması" kampanyası başladı. Kampanya kapsamında, Kipa'nın tüm mağazalarında 5 ayrı içeriğe sahip Ramazan paketleri, 9.90 ile 59.90 lira arasında değişen fiyat aralıklarıyla satışa sunulacak.

Kampanya, Tesco Kipa Üst Yöneticisi (CEO) Paul Ritchie ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali'nin katıldığı basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Ritchie, toplantıda yaptığı konuşmada, kampanyanın 2007 yılından beri yoğun bir katılımla sürdüğünü, her geçen yıl sayının giderek arttığını belirtti.

Kampanya kapsamında, geçen yıl 17 bin 500 koli karşılığı 255 bin 367 liralık erzak bağışı gerçekleştiğini aktaran Ritchie, "Bu yılki hedefimiz, 30 bin koliye yaklaşarak daha fazla sayıda ihtiyaç sahibine ulaşmak" dedi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali de, Türkiye'de birçok kurum ve kuruluşla çeşitli sosyal sorumluluk çalışmalarına imza attıklarını kaydederek, kampanyada kendileriyle üç yıldır beraber olan Kipa'nın bu davranışının, Türk insanının inancına gösterdiği saygının bir ifadesi olduğunu söyledi.

Paketi alan müşteri, standa yönlendirilecek

Verilen bilgiye göre, mağazalarda oluşturulan Ramazan Paketi alanlarından bağışlamak istediği kadar paketi alan müşteri, kasa çıkışında kurulan Kızılay standına yönlendirilecek.

Bağışı alan Kızılay görevlisi, paketin üzerine kurumun logosunu yapıştıracak ve belge ile müşteriden koliyi teslim alacak. Müşteriler, koli sayısı konusunda sınırlandırılmayacak. Yardımseverlerin talebine göre müşteriler, bağışlarının ihtiyaç sahiplerine ulaşması hakkında kısa mesaj veya e-mail aracılığıyla bilgilendirilecek.

Kampanya, tüm Kipa hipermarketlerinde ve bazı Kipa Ekspres mağazalarında uygulanacak. 5 farklı içerikte hazırlanan koliler, Ramazan ayı boyunca 9.90, 19.90, 29.90, 44.90 ve 59.90 liralık fiyat aralıklarıyla satışa sunulacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir