Kipa'ya "Altın Merhamet" ödülü

Kipa, Kızılay tarafından ramazan kolisi bağış kampanyası nedeniyle ödüllendirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Kızılay Başkanı Tekin Küçükali, 5 yıldır devam eden ramazan kolisi bağış kampanyası nedeniyle Kipa Tesco Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Paul Ritchie'ye "Altın Merhamet Ödülü" verdi.

İki kurumun işbirliği yaptığı bağış kampanyasıyla ilgili İzmir Hilton Oteli'nde basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Kızılay Başkanı Tekin Küçükali, satışa sunulan kolilerin hipermarketler içinde yer alan Kızılay stantlarına bağışlanmasını içeren kampanya kapsamında 5 yılda yaklaşık 1 milyon lira değerinde, 50 bin adet ramazan kolisinin Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ifade etti.

Hayırseverlerin işlerini kolaylaştırması nedeniyle büyük ilgi gören bu bağış yönteminin bir model oluşturduğunu, diğer hipermarketlerden de kendilerine teklifler gelmeye başladığını söyleyen Küçükali, özverili çalışmaları nedeniyle Kipa'yı, Kızılay'ın en üst düzey beratı olan "Altın Merhamet Ödülü'ne layık gördüklerini söyledi.

Tesco Kipa Üst Düzey Yöneticisi Ritchie de ramazan ayında hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü oluşturmak üzere yaptıkları işbirliğinin olumlu sonuçlar verdiğini, bunu gelenekselleştirme kararı aldıklarını ifade etti.

Ritchie, aldıkları ödülün asıl sahibinin Kipa müşterileri olduğunu da kaydederek bağış kampanyası kapsamında bu ramazan ayında da 300 bin liralık koli satışının hedeflendiğini kaydetti.

Kampanyayla hayırseverler Kipa hipermarketlerinden aldığı kolileri, hipermarket içinde bulunan Kızılay standına bağışlayabiliyor. Hayırseverler istediği taktirde kolinin ulaşmasını istediği adresi Kızılay'a verebiliyor. Kampanya kapsamında bu yıl kolilerin barkod sistemiyle takibinin de yapılabileceği belirtildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir