Koray Aydın, MHP'den ayrıldı

Koray Aydın, MHP'den ayrılma kararını bugün resmen açıkladı. Meral Akşener ile hareket edeceğini dile getiren Aydın, "Bizler kuracağımız yeni partiyle Türk milletinin önüne yeni ufuklar açmaya geliyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MHP’den ayrılarak Meral Akşener ile hareket etme kararı alan Koray Aydın basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Meral Akşener de katıldı.

Toplantıda konuşan Aydın, "MHP'nin kurucu ilkeleri mevcut yönetim tarafından terk edilmiştir. Artık yeni hareketle birlikte yoluma devam edeceğim. Bu hareket muhakkak iktidar olacaktır" diye konuştu.

Aydın, "Ben, yolda olmayı varmaktan üstün sayanlardanım. Bizler kuracağımız yeni partiyle Türk milletinin önüne yeni ufuklar açmaya geliyoruz. Terörün kökünü kazımaya, yoksulluğu yok etmeye ve işsizliğe çare bulmaya geliyoruz. Metal yorgunu olanlar, bilsin ki kurulmuş, çelik bir yay gibi geliyoruz. Rahat olanları, rahatsız etmeye geliyoruz" diye konuştu. 

Akşener'den teşekkür

Toplantıda söz alan Akşener de, "Aydın'a hareketimize katıldığı için çok teşekkür ediyorum. Türkiye ve tıkanmış siyaseti için büyük bir seçenek oluşturmak için yola çıkıyoruz" ifadesini kullandı.

Akşener'in yeni partisinde, MHP'den ihraç edilen Ümit Özdağ, Yusuf Halaçoğlu gibi milletvekillerinin yanısıra, MHP'nin eski genel sekreterlerinden Cihan Paçacı'nın da yer alacağı açıklanmıştı.

MHP'den ihraç edilen ve Akşener gibi MHP'den ihraç edilen eski milletvekili Sinan Oğan ise, Akşener'in hareketinde yer alacağına dair açıklama yapmamıştı.