Kristal Elmalar, sahiplerini buldu

'Basın' dalında büyük ödül, Grey İstanbul'un 'Google Search' reklamına verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Reklamcılar Derneği'nce bu yıl 22'ncisi düzenlenen ''Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri'' sahiplerini buldu.

Suada'da, Demet Evgar ve Emre Karayel'in sunduğu gecede konuşan Reklamcılar Derneği Başkanı Yiğit Şardan, ödül töreninin ikinci kez Suada'da yapıldığını söyledi.

Şardan, yaratıcı endüstri sektöründe kariyer yapanlar açısından İstanbul'da mesleklerini icra etmenin önemli olduğunu belirterek, kentin insana ilham verdiğini ifade etti. Reklamcılar Derneği ve Reklamcılar Vakfı olarak bu yıl yaratıcı endüstriler girişimi başlattıklarını bildiren Şardan, amaçlarının fikre değer kazandırmak olduğunu kaydetti.

Törende ''Basın'', ''Televizyon'', ''Açık Hava'', ''Radyo'', ''Sinema'', ''Dijital'', ''Yaratıcı Medya Kullanımı'', ''Çok Mecralı Kampanya'', ''Ortam Reklamı'' ve ''Özel Ödül'' dallarında çeşitli kategorilerde en çok puanı alanlara ''Kristal Elma Ödülü'' verildi.

Törende, ''Basın'' dalında büyük ödüle, Grey İstanbul tarafından hazırlanan ''Google Search'' reklamı layık görüldü.

''Televizyon'' dalında büyük ödül ise Concept imzasını taşıyan Şekerbank'ın ''Üreten susarsa, Türkiye susar'' reklamına verildi.

''Çok Mecralı Kampanya'' dalında büyük ödül, Medina Turgul DDB'nin Rondo Bisküvi ''Hayatın Draması'' kampanyasına gitti.

''Yaratıcı Medya'' dalında ise büyük ödüle Tayfa&WDO'nun Yapı Kredi Bankası için hazırladığı ''Alkollü Araç Kullanımını Bilinçlendirme'' kampanyası layık görüldü.

''Dijital'' dalında büyük ödüle Rabarba'nın ''Pepsi Yaşatır Seni'' reklamı değer bulundu.

Ödül töreni öncesinde Baba Zula'nın sahne aldığı gecede, ''Call4İstanbul'' yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri verildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir