Kurtulmuş, yol haritasını cuma açıklıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, olağanüstü kongreye ilişkin yol haritasını 1 Ekim Cuma günü 10.30'da açıklayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, olağanüstü kongreye ilişkin yol haritasını 1 Ekim Cuma günü saat 10.30'da açıklayacak.

Kurtulmuş, Genel İdare Kurulu, İl Başkanları, Kurucular Kurulu, Başkanlık Divanı ve sivil toplum kuruluşları ile yaptığı istişareler sonrasında 1 Ekim Cuma günü saat 10.30'da olağanüstü kongreye ilişkin vereceği kararı açıklayacak.

"Ayrılık olursa üzüntüyle karşılarım"

Olağanüstü Kongre Çağrı Heyeti Başkanı Mustafa Kamalak da parti Genel Merkezinden çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin parti Genel Merkezinde yaptığı görüşmeleri sorması üzerine Kamalak, "Genel Sekreter Kazım Arslan ile görüştüm. Çok önemli bir görüşme oldu. Burası benim partim. Parti Genel Başkanı Sayın Kurtulmuş ile Başkanlık Divanı Toplantısı olduğu için görüşemedim" diye konuştu.

Bir gazetecinin "Yeni bir parti kurulması yönünde iddialar var. Bu konudaki görüşleriniz nedir?" demesi üzerine Kamalak, "Genel sekreter de benim kadar üzgün. Böyle bir ayrılık olursa üzüntü ile karşılarım. Tarih konusunu görüşmedik. Numan Kurtulmuş her zaman için gönüldaşım, dava arkadaşım. Hasım değiliz, arkadaş grubuyuz" diye yanıtladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir