Lee Cooper, Türkiye'de Kipaş Holding'le büyüyecek

Lee Cooper'ın Türkiye'deki marka haklarını satın alan Kipaş Holding, 2012'de 40, 2-3 yıl içinde de 200 noktaya ulaşmayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
KAYSERİ - Türkiye'deki perakende ve üretim hakları Kipaş Holding tarafından satın alınan Lee Cooper, Türkiye'deki 14. mağazasını Forum Kayseri Alışveriş Merkezi'nde açtı.
Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Öksüz, Lee Cooper mağazasının açılışı için geldiği Kayseri'de, soruları yanıtladı.
Lee Cooper mağazalarını açmaya bu yılın Ağustos ayında başladıklarını anımsatan Öksüz, 14. mağazalarını Kayseri'de açtıklarını, 15. mağazalarını ise bugün Ankara'da açacaklarını söyledi.
Öksüz, hedeflerinin 2012'de 40 noktaya ulaşmak olduğunu ifade ederek, "Şu anda 20 Boyner mağazasında da ürünlerimiz satılıyor. Dolayısıyla 35 noktaya ulaşmış durumdayız. Hedefimiz 2-3 yıl içinde 200 noktaya ulaşmak" dedi.
Kipaş Holding olarak toplam 6 bin 500 kişiye istihdam sağladıklarını dile getiren Öksüz, şöyle devam etti:
"Kahramanmaraş merkezli bir grubuz. Tekstil ve konfeksiyon bizim ana sektörümüz. Zaten uzun yıllardan beri üretimin içerisindeydik. Lee Cooper'a üretim yapıyorduk. Tanışmamız da bu vesileyle oldu. Ürettiğimiz ürünleri aynı zamanda Avrupa'ya da ihraç ediyoruz. 
Dolayısıyla Avrupa'da satılan ürünlerle buradaki ürünler aynı. Tabi burada çok daha hesaplı fiyatlarla halkımıza sunuyoruz, doğrudan üreticiyiz. Mağazacılıkta istihdam hedefimiz en az 500 kişi. Şu an zaten aşağı yukarı 100 kişiye yaklaştık. Hedefimiz 500'e çıkmak."
Bu konularda ilginizi çekebilir