Leroy Merlin, ilk mağazasını Bursa'da açtı

Avrupa'nın önde gelen yapı market zincirlerinden Leroy Merlin mağazası, 13 bin 700 metre karelik alanda hizmet verecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Avrupa'nın önde gelen yapı market zincirlerinden Leroy Merlin, Türkiye'deki ilk mağazasını Bursa'da törenle açtı.

Bursa Otobüs Terminali girişindeki bölgede kurulan Anatolium Bursa AVM içindeki törende, Leroy Merlin'in mağazası ile CarrefourSA'nın Bursa'daki ikinci, Türkiye genelindeki 26. hipermarketinin açılışı, eş zamanlı ve birlikte yapıldı.

Leroy Merlin Türkiye Genel Müdürü Pascal Lefebvre, konuşmasında, Türkiye'deki ilk mağazalarını açtıklarını belirterek, bu mağazayı Bursa'da faaliyete geçirmekten dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Yeni ülkede yeni bir projenin gerçekleşmesinde cesaret ve motivasyonun önemine işaret eden Lefebvre, "Projemizin hayat bulması, pek çok yeteneğin bir araya gelmesiyle mümkün oldu. Herkesin adanmışlığı karşısında hepimiz şaşırdık ve çok mutlu olduk. Projemiz, onların projesi haline geldi. Bütün çalışanlarımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Anatolium Leroy Marlin Mağaza Müdürü Patrick Le Goff da çalışanlarının motivasyonunu hiçbir zaman kaybetmemesiyle bugüne geldiklerini ifade ederek, müşterilerini, beklentilerini anlayıp, her gün en iyi şekilde karşılamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Leroy Merlin Bursa mağazası, 13 bin 700 metre karelik alanda, hafta boyunca 09.00-22.00 saatlerinde hizmet verecek.

Maya Grubunun Türkiye'nin büyük şehirlerinde açmayı hedeflediği Anatolium AVM'lerin ilki olan Anatolium Bursa'nın, 84 bin metre karelik kiralanabilir alanı ile Bursa'nın en büyük AVM'lerinden biri olacağı ve açıldığında, yaklaşık 160 mağazasıyla yılda 10 milyon ziyaretçi çekmesinin hedeflendiği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir