Logo'dan denizcilere özel yazılım

Logo Yazılım, Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımı Easyship'i satın alarak sektörün kullanımına sundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Logo Yazılım, denizcilik sektörüne özel ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) yazılımı Easyship'i satın alarak sektörün kullanımına sundu.

Yeni ürün hattının tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Logo Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Tekbulut, teknolojinin ve yazılımın gücünü kullanarak firmaların verimliliklerini artırmaları ve günümüz ekonomisinde küresel rekabet avantajı sağlamalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Denizcilik sektörünün ERP'si olarak adlandırılan Easyship yazılımını bünyelerine katarak, güçlerini sektörel bilgi birikimleriyle birleştireceklerini ve denizcilik sektöründeki müşterilere en iyi hizmeti vereceklerini belirten Tekbulut, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Tekbulut, denizcilik sektörüne daha fazla rekabet avantajı getirmeyi amaçladıklarını dile getirerek, "Böyle bir yazılım kullanmadan Türk gemilerinin dünya limanlarında başarılı ve karlı bir şekilde yürümesi pek mümkün değil artık" dedi.

Easyship yazılımını geliştiren Hydron yönetici ortağı Haydar Koçak ise denizcilik sektöründe 2000'li yıllardan itibaren bir yazılım geliştirme çalışması içerisine girdiklerini belirterek, Avrupa'da ve Amerika'da bunun 20-30 yıllık geçmişi olduğunu söyledi.

Koçak, Logo gibi bir firmayla işbirliğine girmenin gurur verici olduğunu ifade ederek, yollarına sektörel uzmanlıklarını kullanarak Logo çözüm ortağı olarak devam edeceklerini kaydetti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir