Makedonya maçına hazırlanıyorlar

Ümit Milli Takım, Makedonya ile yapacağı özel maçın hazırlıklarına başladı. PTT 1. Lig takımlarındaki futbolcular henüz kampa katılmadığı için milliler 13 kişiyle çalıştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Ümit Milli Futbol Takımı, Makedonya ile 23 Mart Cumartesi günü İstanbul'da yapacağı özel maçın hazırlıklarına başladı.
 
Atatürk Olimpiyat Stadı yan sahada, teknik direktör Mehmet Hacıoğlu yönetiminde yaklaşık bir saat süren antrenmana futbolcular koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışmasıyla devam eden ve son derece neşeli geçen antrenman, dar alanda yapılan minyatür kale maçla sona erdi.
 
Aday kadroda bulunmalarına rağmen hafta sonu PTT 1. Lig'de takımlarıyla maçlara çıkacak 1461 Trabzon'dan Oğulcan Gökçe, Yusuf Erdoğan, Bucaspor'dan Okan Alkan, Ömer Kahveci, Çaykur Rizespor'dan Sezer Özmen, Oğuzhan Berber, Manisaspor'dan Gökay İravul, Bülent Cevahir ve Torku Konyaspor'dan Ömer Ali Şahiner henüz milli takım kampına katılmadı. 
 
Antrenmanı sadece 13 futbolcuyla gerçekleştiren ümit millilerin, Makedonya maçında sahaya 20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın oyuncularından takviyeyle çıkacakları öğrenildi.
 
Bu arada, A Milli Takım ile İspanya'da kampta bulunan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Okan Buruk'un yerine ay-yıldızlı ekibi, 14 ve 15 Yaş Altı Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu çalıştırdı. 
 
Aynı zamanda A Milli Takım'ın antrenörlük görevini de yapan Okan Buruk'un, Türkiye'nin 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu'nda 22 Mart Cuma günü Andorra ile oynayacağı maçtan sonra Ümit Milli Takım'ın kampına katılacağı ve Makedonya maçında takımının başında olacağı bildirildi.
 
Hacıoğlu: "Takımımızı en iyi şekilde maçlara hazırlayacağız"
 
Okan Buruk'un yokluğunda takımı çalıştıran Hacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli takımı Makedonya ve Çek Cumhuriyeti maçlarına en iyi şekilde hazırlayacaklarını söyledi.
 
Hacıoğlu, eksik bir kadroyla çalıştıklarına dikkati çekerek, "PTT 1. Lig'de çok kritik maçlar oynanıyor. Kulüp hocalarımız da bu maçlarda oyuncularını kullanmak istiyor. Biz de onlara anlayışla yaklaşıyoruz. Maç günü diğer yaş gruplarından bize takviyeler olacak" ifadelerini kullandı.