M&M yılın medya ajansı ödülü MediaCom'un

MediaCom, 2009 yılı medya ve pazarlama (M&M), yılın medya ajansı ödülünü kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Sonuçları 10 Eylül'de belli olan yarışmada MediaCom network'ü tüm rakiplerini geride bırakarak bu prestijli ödülün sahibi olurken, aynı zamanda iki bireysel kampanyası ile de ödüle layık görüldü.

 MediaCom'un sektördeki etkinliğinin altı, shortlist'e kalan iş sayısı ile de çizildi. MediaCom, toplam 18 kategoride 11  kampanyasıyla, kendisine en yakın ajansın yaklaşık 3 katından fazla işle shortliste kalmayı başardı.

MediaCom'un uluslararası bölüm başkanı Gavin Duke konu ile ilgili olarak "Ekonomik açıdan inişli çıkışlı bir yıl geçirdiğimiz senede, çalışanlarımızın sonsuz emeği ve başarısının bu şekilde imrenilecek derecede ödül kazanmamızla tastik edilmesi bizim için çok sevindirici. Shortlist'e kalan kampanya sayısına kişisel olarak ben çok sevindim. Çünkü bu MediaCom'un farklı kategoriler ve coğrafyalarda yaratıcı ve efektif kampanyalar yaratmadaki artan gücünü göstermekte" dedi.

MediaCom, "Pedigree Adoption Drive" ile 'En iyi şirket sosyal sorumluluk kampanyası ve CSR, Braun BodycruZer ile de 'En iyi uluslararası lansman kampanyası' kategorilerinde ödül almaya hak kazandı.

MediaCom CEO'su ve yönetim kurulu başkanı Stephen Allan ise şu açıklamayı yaptı:

"Bir yıl once bu görevi aldığımda MediaCom'un başarılı işler üreten yetenekli insanlar ile dolu olduğunu biliyordum fakat belki her zaman hakettiğimiz başarıyı elde edemiyorduk. Geçtiğimiz 12 ay içinde network'teki işlerimizin değerini anlatacak, çalışanlarımızı bu yönde cesaretlendirecek, yenilikçi ve yaratıcı yanlarını ortaya çıkaracak bir dizi prosedürleri uygulamaya koyduk – bu sebepten dolayı kamuoyu önünde, müşterilerimiz için tüm dünyada yapmakta oldukları mükemmel işlerin tasdik edilmiş olması çok sevindirici. Yılın medya ajansı olmaktan gurur duyuyor ama bu şerefin üzerine fazlasını katmak için de sabırsızlanıyoruz"