ManU reklamı Business Class taleplerini artırdı

THY Singapur Müdürü İnceosman, Uzakdoğu'nun en önemli turizm ve ticaret merkezinden biri olan Singapur'daki atılımlarının arttığını belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SİNGAPUR - Türk Hava Yolları (THY), 25 yıl önce ilk seferini gerçekleştirdiği Uzakdoğu'nun en önemli turizm ve ticaret merkezinden biri olan Singapur'da son yıllardaki atılımlarıyla bölgenin tercih edilen havayolu şirketlerinden biri haline geldi. THY Singapur Müdürü Cengiz İnceosman "Özellikle Manchester United reklamı hem Singapur, hem de Avrupa çıkışlarında Business Class taleplerini artırdı" dedi.

Hattın tanıtımı amacıyla bir grup gazeteciyi Singapur'da konuk eden THY Singapur Müdürü Cengiz İnceosman, THY'nin bu ülkedeki 25'inci yılını 19-29 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını ve bu çerçevede büyük destek gördükleri Changi Havalimanı yönetimi ile ortak bir çalışma yürüttüklerini söyledi.

Kutlamalar çerçevesinde, Singapur Türk Kültür Merkezi, Türk Büyükelçiliği ve Fairmont Otel ile birlikte düzenlenecek Türk Haftası'nda Türk mutfağının öğretileceği ve tanıtılacağını, Türkiye'yi anlatan paneller gerçekleştirileceğini anlatan İnceosman, Türkiye'yi en iyi ve doğru şekilde yansıtmak istediklerini dile getirdi.

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya giden yolcuların taleplerinin artması üzerine uçakların kapasitesini artırdıklarını ve İstanbul Atatürk Havalimanı ile Singapur Changi Havalimanı arasındaki sefer sayısını haftada 7'ye çıkardıklarını belirten İnceosman, bu yılın ilk 4 ayındaki rakamlarının sevindirici olduğunu ifade etti.

Singapur'un ve THY'nin tanıtımı için 15. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Singapur Turizm Ofisi ve Changi Havaalanı ile ortak stant açtıklarını, geçen ay Macaristan ve Ukrayna'da roadshowlar düzenlediklerini, bunun yanı sıra Singapur ve yeni hatların tanıtımı için İspanya Turizm Ofisi ile birlikte Malaga ve Valencia'ya medya turu yaptıklarını anlatan İnceosman, "Amacımız, yalnız THY'ye olan talebi değil, Singapur'a olan talebi de artırmak" dedi.

THY'ye ilgi arttı

Changi Airpor ile birlikte önümüzdeki 6 ay içerisinde sadece THY yolcularının faydalanabileceği bir program yaptıklarını anlatan İnceosman, THY ile uçan yolcuların "'www.citydmc.com/turkishairlines' internet adresinden rezervasyon yaptırmaları durumunda anlaşmalı otellerde özel ücretlerle konaklayabileceklerini ve ücretsiz şehir turlarından yararlanabileceklerini kaydetti.

İnceosman, "Singapur-İstanbul hattında uçaklarımızdaki doluluk oranı yüzde 80'nin üzerinde. Özellikle Manchester United reklamı hem Singapur, hem de Avrupa çıkışlarında Business Class taleplerini artırdı. Business Class'ta yüzde 75 doluluk oranımız var" dedi.

Avrupa'nın 75 noktasından Singapur'a, Singapur'dan da 75 noktaya bağlantı sunmalarının kendileri için büyük avantaj olduğunu vurgulayan İnceosman, "Tercih edilebilen havayolları arasında bulunmaktayız. Yolcularımızın yüzde 80'i transit. İstanbul'un vermiş olduğu hizmet kalitesi, bağlantı süreleri ve uçaklarımızdaki catering kalitesi bizi güçlü kılıyor" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir