‘Maskeni tasarla, pastanı Yap’

Pozitif Projeler ile Şişli İşitme ve Konuşma Engelliler Derneği işbirliğinde, 27 Aralık 2015 Pazar günü, yılbaşına özel etkinlik düzenlendi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Çocuklar, gençler ve ailelerinin yer aldığı etkinlikte; yeni yıl için birbirinden farklı maskeler tasarlandı. Aynı zamanda, şeker hamuruyla pasta yapmanın püf noktalarının öğretildiği etkinlikte; birlikte yeni yıl pastaları yapıldı. Ayrıca, katılımcılara işaret diliyle ilgili bilgiler verilerek, engelsiz bir yılın ümit edildiği videoların çekimi yapıldı. 

Pozitif Projeler oluşumu, Duygu Ertürk tarafından 2013 yılında hayata geçmiş olup, amacı insanlara pozitif enerji yayacak ve toplumda farkındalık yaratacak projeler üretmek; insanların hayatına dokunabilmektir. Daha önceki projesinde ise, Levon Kordonciyan’ın papyon sponsorluğunda Ulusal Down Sendromu Derneği ve sanatçıların desteğiyle, Notalı Papyonlar etkinliği gerçekleşmişti. Tasarım yapmayı seven ekibin amacı, farklı tasarımlar ve farklı projeler ile insanlara destek olarak, hayallerinin gerçekleşmesine yardımcı olabilmektir.