MasterCard'da yeni atamalar

Güneydoğu Avrupa Genel Müdürlüğü'ne Mete Güney getirilirken, Özlem Erçelen İmece Avrupa İnovatif Platformlar Başkanı oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Özlem Erçelen İmece, MasterCard Avrupa İnovatif Platformlar Başkanı olarak atandı.

MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürlüğü'ne ise MasterCard'da müşteri ilişkileri direktörü olarak görev yapan Mete Güney getirildi.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, İmece'nin, 1999 yılından bu yana MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü olarak uluslararası alanda gösterdiği başarıları, MasterCard Avrupa İnovatif Platformlar Başkanı unvanıyla sürdüreceği bildirildi.

MasterCard Türkiye ofisinin gelişmesine öncülük eden, Avrupa ve dünyada kartlı ödeme sistemlerinde birçok "ilk"in öncelikli olarak Türkiye ve Güneydoğu Avrupa Bölgesi'nde uygulanmasını sağlayan İmece'nin, yeni görevinde MasterCard'ın yenilikçi çözümlerinin Avrupa'da uygulanmasından sorumlu olacağı belirtildi.

Görevine bugün itibariyle MasterCard Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü olarak devam edecek olan Mete Güney'in, Türkiye, İsrail, Malta ve Türk Cumhuriyetler'den oluşan MasterCard Güneydoğu Avrupa bölgesindeki 10 ülkenin başına geldiği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir