Media-Saturn 12 günde 4 mağaza açacak

Açılacak dört yeni mağaza ile mağaza sayısını 25 çıkaran Media-Saturn, 2012 yılında en az 12 mağaza da açmayı planlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Media-Saturn Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Nuri Topatan, 12 günde açacakları 4 mağaza ile bu yılı 25 mağazayla kapatacaklarını, 2012 yılında da en az 12 mağaza açmayı planladıklarını bildirdi.
Topatan, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 15 Aralık'ta Antalya ve 22 Aralık'ta Kayseri'de Media-Markt, 20 Aralık'ta İstanbul ve 27 Aralık'ta İzmir'de iki yeni Saturn açılacağını, bu mağazaların her birinin 4 bin metre kare civarında büyüklüğe sahip olacağını söyledi.
Alman Metro Group AŞ bünyesinde yer alan elektronik mağazalar zinciri Media-Saturn Türkiye'nin, 2011'i 15 bin 313 metre karelik alanda, 400'e yakın yaratılan istihdamla açılacak 4 yeni mağazasıyla ''rekor bir büyüme'' ile kapatacağını dile getiren Topatan, Türkiye'nin Rusya ve Çin ile birlikte Grubun dünyada büyüme kararı aldığı üç önemli stratejik pazardan birini oluşturduğunu, Grup içinde geçen seneye göre en iyi pazarın Türkiye olduğunu vurguladı.
Bu konularda ilginizi çekebilir