Medya yöneticileri ile buluşacak

Terör saldırılarının ardından başlayan Başbakanlık'taki görüşme trafiği akşam da devam etti. Erdoğan, bugün, medya yöneticileri ve genel yayın yönetmenleriyle bir araya gelecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Terör saldırılarının ardından başlayan Başbakanlık'taki görüşme trafiği gün boyu devam etti. Erdoğan, bugün de medya yöneticileri ve genel yayın yönetmenleriyle bir araya gelecek.

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen ve 3 saat süren terör zirvesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, akşamüstü MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı bir kez daha kabul etti.  Saat 17.15'de Başbakanlığa giriş yapan Fidan, görüşmenin bitiminde Başbakanlıktan ayrıldı.

Erdoğan, daha sonra Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüştü. Bakanlar, saat 19.55'te Başbakanlık Merkez Bina'dan ayrıldı.

Bu arada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, medya yöneticileri ve genel yayın yönetmenleriyle bir araya gelecek. Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşecek görüşme, saat 11.00'de başlayacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir