Mevsim normallerinin 8 derece üzerinde

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA – Sıcaklık, Türkiye genelinde mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyredecek. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin iç ve doğu bölgelerinin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevreleri ile Ankara'nın Beypazarı, Nallıhan, Güdül, Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. 
Hava sıcaklığı, Türkiye genelinde mevsim normallerinin 5 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilirken, rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek. 

Bazı illerde hava durumu

[PAGE]

Bazı illerde hava durumu
İSTANBUL: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde Anadolu Yakasında yer yer hafif sis hadisesi bekleniyor. (25) 
ANKARA: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Beypazarı, Nallıhan, Güdül, Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı. (28) 
İZMİR: Az bulutlu ve açık.(31) 
ADANA: Az bulutlu ve açık. (34) 
ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (32) 
SAMSUN: Az bulutlu ve açık. (23) 
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (20) 
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık. (29) 

Bölgelerde hava durumu
MARMARA: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde bölgenin kuzeydoğu kesimlerinde hafif sis hadisesi bekleniyor. 
EGE: Az bulutlu ve açık geçecek. 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık. 
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzeybatısının parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara'nın Beypazarı, Nallıhan, Güdül, Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. 
BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bolu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçmesi öngörülüyor. 
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. 
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu olacak. 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.