Migros çocuklara kitap hediye edecek

Migros Grubu, TEGV ile birlikte hayata geçirdiği kampanya ile çocuklara 23 Nisan haftasında çeşitli hediyeler verecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Migros Grubu, 23 Nisan haftasında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile birlikte hayata geçirdiği kampanya ile çocukları sevindirecek.

Migros'tan yapılan açıklamaya göre Migros Grubu'na bağlı Migros, Tansaş, 5M Migros ve Macrocenter mağazalarında 23-24-25 Nisan tarihleri arasında tüm oyuncak ve çocuk kitapları fiyatları yarıya inerken, dileyen müşteriler indirimli aldıkları bu ürünleri TEGV vasıtası ile çocuklara armağan edebilecek.

Oyuncakların ve kitapların Türkiye'nin değişik illerinde bulunan TEGV'e ait etkinlik noktalarındaki çocuklara ulaştırılması için gerekli altyapı ve lojistik hazırlıklarını yapan Migros Grubu, bu kampanya ile Türkiye'nin dört bir yanındaki çocuklara paylaşmanın mutluluğunu yaşatmayı hedefliyor.

Migros Ticaret A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Şevki Tuncer, konuya ilişkin değerlendirmesinde, tüm mağazalardaki çalışanların bu duyarlılık kampanyasına kilitlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Duyarlılık konusunda illerin yarışına, tüm Migros Grubu çalışanlarının yoğun heyecanı eklendi. Tüm Türkiye çapında, bu büyüklükte yapılan ilk kampanya özelliği taşıyan bu çalışma ile 72 ilde çocuklara 1 milyon oyuncak ve çocuk kitabıyla ulaşmayı hedefliyoruz. Türkiye'de sadece kendi çocuğuna aldığı oyuncakla, kitapla yetinmek istemeyen; başka çocukları da sevindirmek isteyen büyük bir çoğunluk var. Diğer tarafta ise bu oyuncak ve kitaplara sevinecek pek çok çocuk var. Biz Migros Grubu olarak ilk adımı atıyor ve üç gün boyunca tüm oyuncak ve kitap grubunda fiyatları yarıya indiriyoruz. Bu ürünlerden satın alıp, bağış yapmak isteyenlerin TEGV vasıtası ile çocuklarımıza ulaşması için gerekli desteği veriyoruz."

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir