Miles&Smiles Memorial'la işbirliği yaptı

Miles&Smiles sahipleri Memorial Sağlık Grubu'ndan yaptıkları 500 lira üstü harcamalarda mil puan kazanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Miles&Smiles üyeleri, Memorial Sağlık Grubu'nda yaptıkları harcamalardan da mil kazanabilecek.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Miles&Smiles Özel Yolcu Programı üyeleri, 1 Haziran'dan itibaren, Memorial Hastaneleri'nde yapacakları 500 lira ve üstü harcama karşılığında 500 bonus mil kazanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Hava Yolları Ticari Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, 2 milyonu aşkın Miles&Smiles üyesi bulunduğunu belirterek, farklı sektörlerden yeni program ortakları ile üyelere yeni mil kazanma olanakları sunmaya ve hizmet çeşitliliğini artırmaya devam ettiklerini bildirdi.

Memorial Sağlık Grubu Genel Müdürü Uğur Genç'in de THY gibi dünya markası bir kurumla işbirliğinin önemine dikkati çektiği belirtilen açıklamada, şu görüşleri dile getirildi:

"Memorial Sağlık Grubu olarak her geçen gün hizmet kalitemizi ve hasta memnuniyetini artırmak için hastalarımıza pek çok imkan sunuyoruz. Memorial'da sağlık harcaması yapan Miles&Smiles üyesi hastalarımız, Türk Hava Yolları ile yapacakları seyahatlerde büyük avantajlara sahip olacaklar. Ayrıca Memorial Sağlık Grubu, sağlık turizminde önemli bir oyuncu. Yılda yaklaşık 7-8 bin hastamız yurt dışından kurumumuza geliyor. Bu hastaların büyük bir kısmı seyahatlerinde THY'yi kullanıyor. THY sağlık turizmine büyük destek veren ve bu konuda önemli çalışmalar yapan bir kurum. Birlikte sağlık turizmine yönelik projeler geliştirerek, başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum."

Miles&Smiles Özel Yolcu Programı üyelerinin mil kazanımı için Miles&Smiles Özel Yolcu Programı üyelik kartlarını veya kart eline henüz ulaşmamış ise internetten o gün içinde alınmış hesap ekstresini veya TK numarasını içeren Shop&Miles kartını ibraz etmeleri ile faydalanabilecekleri uygulama, 1 Haziran 2012 tarihine kadar devam edecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir