Mobiltel, Avea'nın distribütörü oldu

Kendi ürünlerinin satışı için Mobiltel ile anlaşan Nokia, cihazlarını Avea bayilerinde müşterilerine sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Mobiltel İletişim Hizmetleri ile distribütörlük anlaşmasına vardığını duyurdu.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, Avea'nın dağıtım altyapısını genişletmeye devam ettiği, bu kapsamda sektör tecrübesi ve başarılı çalışmalarıyla GSM sektöründe önemli bir konuma sahip Mobiltel İletişim Hizmetleri ile distribütörlük anlaşmasına vardığı belirtildi.

Anlaşma ile Mobiltel'in Avea SIM kart, kontör kart ve sanal kontörlerinin yanısıra Avea'nın müşterilerinin beğenisine sunacağı diğer tüm ürünlerin satış ve dağıtımında 'Avea Distribütörü' olarak hizmet vereceği dile getirilen açıklamada, aynı zamanda Avea ile Nokia'nın aldığı ortak kararla Nokia'nın da kendi ürünlerinin satışı için de Mobiltel ile distribütörlük anlaşmasına vardığı, Nokia cihazların da Avea bayilerinde müşterilere sunulacağı kaydedildi.

Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, en büyük hedeflerinin müşterilerin hizmet beklentilerini hızlı ve kaliteli bir biçimde karşılamak olduğunu, bu kapsamda yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Nokia Komünikasyon A.Ş. ile hedef birliği sağlayarak GSM sektöründe önemli bir konuma sahip Mobiltel İletişim Hizmetleri ile distribütörlük anlaşmasına varmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sayede Nokia markalı cihazların Avea bayilerinde satılacak olması da satış kanallarımız ve abonelerimiz için yeni fırsatlar yaratacak"

Nokia Türkiye Genel Müdürü Conor Pierce ise "Nokia cihazlarımızı tüketicilerimize Avea bayileri aracılığıyla ulaştıracak olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu sayede daha geniş kitlelere, ihtiyaçlarına en uygun Nokia cihazlarını ulaştıracağımıza ve bu işbirliğimiz öncelikle tüketiciler olmak üzere tüm taraflar açısından olumlu sonuçları olacağına inanıyoruz" ifadesini kullandı.

Mobiltel Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Mıstaçoğlu da, "Önümüzdeki dönemde Avea ve Nokia'dan aldığımız büyük gücü, Mobiltel'in satış ve pazarlama tecrübesi ile birleştirerek bu sinerjiyi Avea ve Nokia'nın gelişimi için kullanacağız. Bunu yaparken de GSM sektöründe güvenilir, yenilikçi ve farklılık yaratan çözümler üreterek, tüketici ihtiyaçlarını en doğru ve en hızlı şekilde karşılayacağız" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir