Moda sektörünün ödüllü uygulaması morhipo.com'dan

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - "Online Moda AlışverişininAdresi" morhipo.com, MasterCard Mobil Alışveriş Uygulaması Ödülleri'nde 3'üncü seçildi. Mobil uygulamaların katıldığı yarışmada tasarımı, fonksiyonelliği ve kullanıcılara yaşattığı deneyim ile bu ödüle layık görülen morhipo.com, moda sektöründe ödül alan tek alışveriş sitesi oldu.
Morhipo.com, mobil cihazlar üzerinde alışveriş yapmayı herkes için daha da kolaylaştıran etkileyici çalışmalara ödüllendirmek üzere düzenlenen MasterCard Mobil Alışveriş Uygulaması Ödülleri'ndeTürkiye 3'üncüsü, moda sektöründe ise ödül alan tek alışveriş sitesi oldu.
MasterCard Mobil Alışveriş Uygulaması Ödülleri; Türkiye, Orta ve Doğu Avrupaile Rusya olmak üzere 9 ülkede gerçekleştirildi. 110'dan fazla mobil alışveriş uygulaması, bağımsız ve teknoloji üzerine tecrübeli uluslararası bir jüri tarafından kullanıcılara yaşattığı deneyim, tasarım ve fonksiyonellik kriterlerine göre değerlendirildi. iPad, iPhone ve Android aracılığıyla her an, her yerde alışveriş yapmanın en kolay yolunu sunan morhipo.com, 9 ülke içinde moda sektöründe bu ödüle layık görülen tek moda sitesi olma başarısını elde etti.
Morhipo.com Genel Müdürü Kaan Dönmez, "Morhipo.com olarak mobil uygulamalarımızla üyelerimizin istedikleri her an, istedikleri her yerde alışveriş keyfini yaşamalarını sağlıyoruz. Mobil uygulamalar günden güne daha çok kişi tarafından kullanılıyor. Buna paralel olarak Morhipo.com üyeleri içinde de mobil uygulamalarımız aracılığıyla sipariş verenlerin oranı her geçen gün artıyor. Mobil uygulamamızın MasterCard tarafından da ödüle layık görülmesi bizim için büyük mutluluk" dedi.