Morhipo, yeni sezonu Tuba Ünsal ile açıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Oyuncu ve yazar Tuba Ünsal, baharı müjdeleyen yeni sezonun en gözde parçaları ile morhipo.com için kameraların karşısına geçti. Tuba Ünsal ile Hakan Öztürk, Shelly Polat, Semih Kanmaz ve Aslıhan Erguvan'dan oluşan ekibinin, en sevilen markaların ilkbahar-yaz koleksiyonlarından seçtiği birbirinden güzel kıyafet ve aksesuarlar morhipo.com'da satışa sunulacak. Ekip her hafta morhipoblog'da yayınlanacak modaya dair yazılarıyla da online alışveriş yapanlara rehberlik edecek.
 
Hem ekranların hem de sosyal medyanın sevilen yüzlerinden, oyuncu ve yazar Tuba Ünsal, moda dünyasında söz sahibi isimlerden oluşan ekibiyle birlikte morhipo.com için özel bir projeye imza attı. Online alışveriş yapanları moda konusunda yönlendirmek üzere yola çıkan ekip ilk olarak morhipo.com'un 2013 ilkbahar-yaz ürünlerinin yer aldığı yeni sezon çekimlerini gerçekleştirdi. Tuba Ünsal, çekimlerin hem danışmanlığını hem de modelliğini üstlendi.
 
Moda Onlar'dan Sorulur
 
Türkiye moda sektöründe söz sahibi olan isimlerden moda editörü Hakan Öztürk, saç ve makyaj uzmanı Shelly Polat, fotoğraf sanatçısı Semih Kanmaz, Proje Koordinatörü Aslıhan Erguvan'ın Tuba Ünsal danışmanlığında bir araya geldiği “Moda Onlar” ekibi; morhipoblog'daki haftalık yazıları ve morhipo.com için yapılan çekimler ile online alışveriş yapan kadınların rehberi olacak.
 
Bahar coşkusu morhipo.com'da
 
Ekip ilk 2013 ilkbahar-yaz ürünlerinin yer aldığı yeni sezon çekimlerini gerçekleştirdi. Sevilen markaların bahar coşkusunu yansıtan renkli ve birbirinden şık ürünleriyle kameralara poz veren Tuba Ünsal, kendi tarzını ve enerjisini yansıtan kombinleri ile morhipo.com üyelerine sezonun trendlerini yansıtan farklı seçenekler sunuyor.
Yüksek enerjisini ve samimiyetini yansıtan pozları ile keyifli bir çalışmaya imza atan Tuba Ünsal ve ekibinin morhipo.com ile işbirliği çekimlerle sınırlı kalmayacak. Yeni sezonda Tuba Ünsal-morhipo.com birlikteliğiyle gerçekleşecek sürprizleri kaçırmamak için takipte kalın!