Mücevher sektörü, İzmir'de görücüye çıkıyor

JEWEX 2011, Cuma günü kapılarını profesyonel ziyaretçilere açacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Türk mücevher sektörünün son trendlerini sergileyeceği ''Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı'' JEWEX 2011, 4 Şubat Cuma günü İzmir'de kapılarını profesyonel ziyaretçilere açacak.

Fuarın tanıtımı için, Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer ve İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Yılmaz Uça'nın katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

Gençer, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yanı sıra Doğu Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika, Orta Asya, Ortadoğu ve Balkan ülkelerinden sektör profesyonellerinin fuara katılımlarını beklediklerini belirtti.

İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Yılmaz Uça da İzmir'in yüz akı olan fuarın, her geçen yıl daha da geliştiğini, desteklerinin her zaman süreceğini kaydetti.

Gençiz Fuarcılık'ın, İzmir Kuyumcular Odası ve İzmir Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlediği fuara 115 firma katılacak, fuarı yaklaşık 10 bin profesyonel ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

Uluslararası İzmir Fuar alanında gerçekleştirilecek fuar, 4-7 Şubat 2011 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuar kapsamında 5 Şubat Cumartesi günü bir defile düzenlenecek. Sadece ticari alıcılara açık olan fuar, 11.00-19.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir