MÜSİAD Stuttgart'ta irtibat noktası açtı

Vardan, "MÜSİAD yurt içinde şubeleri yurt dışında ise temsilcilikleriyle global hamlelerini sürdürüyor." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), ABD'den sonra Almanya'nın Baden Wurttermberg Eyaleti'nin Başkenti  Stuttgart'ta yeni irtibat noktasının açılışını yaptı.

MÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, "MÜSİAD yurt içinde şubeleri yurt dışında ise temsilcilikleriyle global hamlelerini sürdürüyor. MÜSİAD artık kabına sığmıyor" dedi.

Stuttgart MÜSİAD açılışı nedeniyle düzenlenen törene, aralarında Alman ve Türk iş adamları, STK üyeleri ile ticaret ateşlerinin bulunduğu yaklaşık 150 kişi katıldı. Stuttgart'ın Almanya'nın en zengin şehirlerden ve Türk iş adamlarının en fazla yaşadığı bölgelerden birisi olduğunu belirten MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan, törende yaptığı konuşmada, yeni irtibat noktaları sayesinde işadamlarına yeni iş fırsatları sunduklarını söyledi.

MÜSİAD'ın  gelişen, dünyaya açılan yüzünü açılan yeni irtibat noktaları ile gösterdiklerini kaydeden MÜSİAD Başkanı Vardan, "Bu güzel gelişmeler gösteriyor ki, artık MÜSİAD kabına sığmıyor. Neredeyse 2 ayda bir yeni bir oluşumu farklı şehirlerde, farklı ülkelerde tamamlıyoruz. Bu teveccüh bize güç veriyor, koşma azmimizi geliştiriyor" dedi.

Vardan, şunları kaydetti:

"Avrupa'nın birçok yerinde temsilciliğimiz,  ABD'de Ortadoğu'da, Afrika'da, Orta Asya'da, Uzak Doğu'da ve Kuzey Afrika'nın birçok yerinde 40'ın üstünde ülkede irtibat noktamız bulunuyor. Böyle geniş yelpazeye sahip olarak uluslararası faaliyetlerimizi yaymakta ve etkinliğini arttırmaktayız. Bu irtibat noktalarımızın beşi, Almanya'da, Berlin, Hannover, Köln, Münih ve Frankfurt'ta bulunuyordu. Şimdi en genç Almanya irtibat noktamızı Stuttgart'ta açıyoruz.  Yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da çok geniş irtibata sahip olan MÜSİAD büyümesine devam ediyor. Bu oluşumun özelikle buradaki Türk toplumu açısından da büyük bir önemi var. Stuttgart, Almanya'nın en zengin şehirlerinden ve Türk iş adamlarının en fazla yaşadığı bölgelerden birisi. Burada; genç, dinamik, eğitimli, vizyon sahibi bir kesim ve toplum bulunuyor. Almanya'da birlikte daha iyi günlere gelmek için el ele daha çok çalışmalıyız."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir