Nevruz trafiğine dikkat

Kutlamalar nedeniyle İstanbul'daki bazı cadde ve sokaklar, araç trafiğine bugün kapalı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - İstanbul'daki Nevruz kutlamaları nedeniyle bazı cadde ve sokaklar, araç trafiğine bugün kapalı.

Zeytinburnu Kazlıçeşme Meydanı'nda yapılacak Nevruz kutlamaları nedeniyle bazı cadde, sokak ve noktaların araç trafiğine kapatıldı.

Onuncu Yıl Caddesi (Sahil kuzey güney girişleri ve Belgrat Kapı arası),Zeytinburnu varyanttan Zeytinburnu'na giriş, Taşhanlar Varyanttan Zeytinburnu Abay Caddesi'ne girişler, Zeytinburnu Önleyici Hizmetler Ekipler Amirliği önünden geçen Abay Caddesi, Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi önü, Balıklı Rum Hastanesi önü, Kazlı Çeşme Pazar önü (Muammer Aksoy Caddesi) araç trafiğine kapatıldı.

Mevlanakapı Kavşağı sahil istikameti, Yenikapı istikameti Galeria ilerisi Zeytinburnu Köprüsü, Samatya Işıklar Ataköy istikameti ile Zeytinburnu Kazlıçeşme Mevkisi ve çevresindeki yollar da kapatıldı.

Sürücüler, Emine Erkul Caddesi ve Emine Erkul Caddesi'nden E-5'e katılım, Yenikapı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan Atatürk Bulvarı, Vatan Caddesi'ne ve Millet Caddesi'ne katılım, Topkapı'dan E-5 Güney-Kuzey katılımını alternatif olarak kullanabilirler.

Sultanahmet’te yapılacak kutlamalar nedeniyle Sultanahmet Meydanı ve çevresi de resmi araçlar hariç, etkinlik bitimine kadar araç trafiğine kapatıldı.