Niğde'de feci kaza

Kamyona arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi yanarak öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Niğde'de meydana gelen trafik kazasında kamyona arkadan çarpan LPG'li otomobildeki 4 kişi yanarak öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yeşilgölcük-Niğde karayolunun 11. kilometresinde, Zekeriya Eroğlu'nun (42) kullandığı 06 VAF 78 plakalı otomobil, kavşaktan dönmeye çalışan Selahattin Kunduz idaresindeki 41 F 4119 plakalı kamyona arkadan çarptı.

 Kaza sırasında LPG tüpünün patlaması nedeniyle otomobil bir anda alev aldı. Sürücüsü Eroğlu,  otomobilde bulunan İbrahim Bengisu (28), eşi Gülizar Bengisu (24) ile çiftin 2 yaşındaki oğlu Ali Toprak Bengisu yanarak feci şekilde can verdi.

İbrahim Bengisu'nun kardeşi İlhan Bengisu( 26) ise kamyon sürücüsü Kunduz'un müdahalesi ile yanan otomobilden son anda ağır yaralı olarak çıkartıldı.  Kaldırıldığı Niğde Devlet Hastanesi'nde ilk müdahale yapılan İlhan Bengisu, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Cesetler otomobilden güçlükle çıkarıldı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yanan cesetleri otomobilden çıkarmak için uzun süre uğraş vermesine rağmen başarılı olamadı.

Otomobil, Cumhuriyet savcısının talimatıyla çekiciyle Niğde Devlet Hastanesi önüne getirildi. Cesetler burada otomobilden çıkarılarak kimlik tespiti yapılabildi.

İntihar eden kardeşinin cenazesine gidiyordu

Kazada eşi ve 2 yaşındaki oğlu ile birlikte hayatını kaybeden İbrahim Bengisu'nun, Çamardı ilçesine bağlı Üskül köyünde oturan ve kravatıyla kendini ağaca asan lise öğrencisi kardeşi S. Bengisu'nun (17)  cenazesine katılmak üzere Ankara'dan yola çıktıkları öğrenildi.

Yurtta kalan Çamardı Şehit Murat Erdem Lisesi öğrencisi S. Bengisu'nun, intihar nedeninin araştırıldığı belirtildi.

Bu arada, kazaya ilişkin kamyon sürücüsü Kunduz'un gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir