Nijerya'ya Akfa Holding çıkarması

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Bilgi teknolojileri, inşaat ve elektromekanik, sağlık, üretim ve sanayi gibi stratejik iş kollarında ulusal ve uluslararası çok sayıda firmayı bünyesinde bulunduran AKFA Holding, Nijerya’da düzenlenen ECOWAS Türk İhraç Ürünleri Fuarı’nda katılımcılardan yoğun ilgi gördü. AKFA Holding, Kazakistan, B.A.E, ABD, Rusya, Katar ve Polonya'dan sonra Nijerya ve Libya’da açmayı planladığı ofisleri ile hızla büyümekte olan Afrika Bölgesi’ndeki ticaret ve iş hacmini genişletmeyi hedefliyor
 
Türkiye'nin 2023 vizyonuna paralel olarak gelişimini sürdüren AKFA Holding, “Teknolojik Avantaj ve Mükemmellik” odak noktasıyla elektromekanik, medikal ve bilgi teknolojileri alanında geliştirdiği ürün ve hizmetlerle Nijerya’da da katılımcılardan tam not aldı.
 
AKFA Holding ve bağlı şirketlerinden kaynak makineleri, tel ve elektrot üreticisi Kilmak, hastane mobilyaları, hasta yatakları ve sedye üreticisi Samatıp ve yazar kasa ve sistemleri üreticisi Profilo Ödeme Sistemleri’nin katıldığı fuarda, firmaların en son teknoloji ile ürettikleri tüm ürün grupları ziyaretçilerle buluştu.
 
Nijerya'nın Lagos kentinde düzenlenen ve 100'den fazla Türk şirketin katıldığı fuarda AKFA Holding önemli iş bağlantıları sağlayarak önümüzdeki dönemlerde yatırım yapmayı planladığı Batı ve Orta Afrika Pazarı’nda önemli işbirliklerine imza atma fırsatı buldu.
 
Yurt içinde 15, yurt dışında 7 olmak üzere toplam 22 şirket ve 700'ü aşkın çalışanı ile Türkiye’nin en itibarlı gruplarından biri olma vizyonu ile ulusal ve uluslararası çapta faaliyet gösteren AKFA Holding, Kazakistan, B.A.E, ABD, Rusya, Katar ve Polonya'dan sonra Nijerya ve Libya’da açmayı planladığı ofisleri ile hızla büyümekte olan Kuzey Afrika Bölgesi’ndeki ticaret ve iş hacmini genişletmeyi hedefliyor.
 
Üretim vizyonuna hizmet edecek şekilde, daha çok üreterek ihracat rakamlarını artırmayı planlayan AKFA Holding, cirosunun yüzde 50’sini yurtdışı operasyonlarıyla gerçekleştiriyor. Dünyanın yedi kıtasında kişi ve kurumlar için geliştirdiği ürün, çözüm ve hizmetlerle Türkiye’yi dünya arenasına taşımayı ve başarısını sürdürülebilir kılmayı amaçlayan holding, bu yıl hedeflerinin de üzerinde bir iş hacmi ile faaliyetlerine devam ediyor.