Novotel ve İbis, Kayseri'de hizmete girdi

Accor Hotels Grubu, İstanbul, Eskişehir, Trabzon ve Gaziantep'in ardından Kayseri'de de otel açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ - Avrupa'nın en büyük otel zincirlerinden biri olan Accor Hotels Grubu'nun Kayseri'deki Novotel ve İbis otelleri hizmete girdi.

Accor Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Avrupa'nın lider, dünyanın üçüncü büyük otelcilik devi Accor Hospitality'nin dünyada 4 binden fazla oteli bulunuyor.

Türkiye'de Akfen GYO işbirliği ile 2005 yılından bugüne dek yatırım yapan grup, İstanbul, Eskişehir, Trabzon ve Gaziantep'in ardından Novotel Kayseri ve İbis Kayseri otellerini de hizmete açtı.

58 ülkede 400'den fazla oteli ile dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Novotel'in Kayseri otelinde, görünüş ve gösterişte hiçbir abartıya izin vermeden, son derece yalın ve modern bir dekorasyon konsepti ile misafirlerin konforunu maksimize etmeye yönelik her türlü detay yer alıyor.

Dünyada 36 ülkedeki 800 otelinde çok büyük bir başarı grafiği ile hizmet veren oteller zinciri İbis'in, Kayseri otelinde ise konuklara ekonomik fiyatlarla çok yüksek kalitede servis imkanı sunuluyor.

Novotel Kayseri bünyesinde bulunan ''Nov'Ist Restoran'da ise, Kayseri'nin yöresel lezzetleri uluslarası mutfak kültürü ile kombine ediliyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir