OKI'nin KOBİ'lere desteği sürüyor

OKI, KOBİ'lerin ihtiyacına uygun, renkli A4 yazıcı üretti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL – OKI, hızlı ve profesyonel kalitede renkli LED baskı alınmasına imkan tanıyan C300 ve C500 serisi yazıcılarla iddiasını güçlendirdi.

OKI Printing Solutions Türkiye Pazarlama ve Satış Müdürü Bensi Nazra, renkli LED yazıcıları küçük işletmelerin de sahip olabileceği şekilde ilk olarak 2002 yılında piyasaya sürdüklerini, şimdi de yüksek standartlar talep eden bu pazarda C300 ve C500 serileri ile lider konumlarını güçlendirdiklerini söyledi.

OKI'nin geçmişte KOBİ'lerin renkli baskı konusunda karşılaştığı sorunları görerek C3000-C5000 serisi yazıcıları ürettiğini ve tamamen yeni bir pazar oluşturduğunu belirten Nazra, bu serilerde elde ettikleri tecrübeyi geliştirerek A4 renkli yazıcıda çıtayı yükselttiklerini ifade etti.

Bensi Nazra, şöyle devam etti:

"KOBİ'lerin ihtiyacına uygun, kaliteli, yüksek performanslı, düşük maliyetli, şık görünümlü düşük profile sahip, ergonomik C300 ve C500 serileri buna göre üretildi. Yeni yazıcılar; bütçelerinden dolayı renkli baskıyı ofis içinde yapmak yerine dışkaynak kullanan; bu nedenle birim başına yüksek maliyet ve kalitesiz baskı sonucu ile karşılaşan ya da sadece siyah-beyaz baskı kullanan bireyler ve küçük işletmeler için önemli avantajlar sağlayacak. C300 ve C500 serileri ile bu grubun ofis içinde, hızlı profesyonel kalitede renkli LED baskı alması mümkün olacak." 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir