Okmeydanı abluka altında!

Okmeydanı'nda DHKP-C terör örgütüne yönelik, belirlenen evlere eş zamanlı düzenlenen operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Okmeydanı'nda, DHKP-C terör örgütüne yönelik operasyonda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne düzenlenen ve bir teröristin öldürüldüğü, 2 polis memurunun yaralandığı sadırının ardından İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri Okmeydanı'nda tespit ettikleri çok sayıda adrese Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polislerinin desteği ile operasyon gerçekleştirdi.

Gece saatlerinde Okmeydanı'na gelen polis ekipleri, önceden belirlenen evlerin bulunduğu sokaklarda ve çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Daha sonra Özel Harekat ekipleri ve çelik yelek giyen sivil polisler, terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı olduğu iddia edilen kişilerin bulunduğu evlere girdi. Operasyon sırasında çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

okmeydani-002.jpg

Söz konusu şüpheliler hakkında detaylı bilgi verilmezken, Okmeydanı'ndaki operasyonu sürüyor. 

Operasyonun sona ermesinin ardından gözaltına alınan şüpheliler, polis ekiplerince Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Adli Tabiplik'te sağlık kontrolünden geçirilen aralarında kadınların da olduğu 10'dan fazla şüpheli daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.