Online alışveriş öncesi karar verme kolaylaşacak

akakce.com, tüketicilere satın alma kararı verirken, "en uygun fiyat", "ödeme koşulları", "kargo", "garanti sağlayıcı firma" gibi bilgiler sunacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Karşılaştırmalı alışveriş platformu akakce.com, online alışveriş öncesi karar vermeyi kolaylaştıracak üç yeni uygulama hayata geçirdi.

Platformdan yapılan yazılı açıklamaya göre, akakce.com, bu uygulamalarla tüketicilerin satın alma kararı verirken, "en uygun fiyat", "ödeme koşulları", "kargo", "garanti sağlayıcı firma" gibi bilgiler sunuyor.

Alışveriş öncesi fiyat karşılaştırma yaparken, kredi kartına göre fiyatlar listelenerek, seçilen kredi kartına özel fiyat ve taksit seçeneklerine ulaşılıp, "en uygun" ödeme seçeneği ve fiyatlar bulunabiliyor.

Ödenecek kargo bedeli alışveriş sitesi ve ürüne göre değişiklik gösteriyor. Sitede "kargo bedeli dahil sıralama" seçeneği ile son aşamada ödenmesi gereken kargo dahil toplam fiyata göre seçim yapabiliyor.

Alışveriş kararın verilirken, satın alınan ürünün garanti sağlayıcı firma bilgileri de önem taşıyor. Sitede bulunan "Garanti sağlayıcı belirtilenleri filtrele" özelliği ile ürünlere ait garanti sağlayıcı firma bilgilerini incelenebiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir