Operasyonun "söylenti"si yetti

Adana'da, bir iş merkezine girerek ''polis operasyon yapıyor'' diye söylenti çıkaran ekipler, telaşlanarak kaçmaya çalışan ve gümrük kaçağı telefon sattıkları iddia edilen 4 kişiyi yakaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA  - Adana'da polisin düzenlediği operasyonda gümrük kaçağı telefon satışı yaptıkları öne sürülen 4 kişi yakalandı. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı araştırma ekipleri, il merkezinde cep telefonu satışının yoğun olarak yapıldığı bir iş merkezinde, gümrük kaçağı cep telefonu satıldığı ve IMEI numaralarının kopyalandığı ihbarını aldı.

Operasyon öncesi hazırlıklarını tamamlayan ekipler, girdikleri iş merkezinde önce ''polis operasyon yapıyor'' diye söylenti yaydı. Ekipler böylece, kaçak satış yaptıkları öne sürülen kişilerin malzemeleriyle dışarı çıkmasını sağladı.

Dışarıda bekleyen sivil ekipler de, ellerinde kutu içerisindeki telefonlarla ve IMEI numarası kopyalayan cihazlarla kaçmaya çalışan 4 satıcıyı yakaladı. Operasyonda 37 gümrük kaçağı cep telefonu ile 7 IMEI kopyalama cihazı ele geçirildi. Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir